tisdag 11 januari 2011

Sex sex mera sex

Det är inte alla människor som lyckas få sex gratis. En av de personer som har tvingats betala för det är Christopher Sotolongo. Han sägs ha betalat Alexandra Sandberg för att ha sex med honom. Efter detta har han gått runt och skrytit om det. Allvarligt, man skryter inte om att man betalat för sex! Det är bara pinsamt för dig själv.
Kanske ville Alexandra inte ha sex med honom för att hon hört att han var dålig i sängen, men nappade på det ändå när hon fick pengar.

Utklipp från Amanda Hageståls(Sotolongos exflickvän) blogg
Så Sotolongo. Sluta skryta om dina sexupplevelser. De verkar iallafall vara bättre för dig än för tjejerna du haft sex med.

En annan person som kanske behöver öva på sina skills i sängen är Simon Moberg. Han hade trekant med Nathalie Örnklev och hennes kompis Malin, men kom efter 20 sekunder. Om man verkligen kan kalla detta för en trekant är jag inte riktigt så säker på, eftersom att den inte varade så värst länge.
Öva på uthålligheten tills nästa gång Simon så kanske du kan ge tjejerna du har sex med lika mycket njutning som du själv får!


"Jag bänkar bara 70 kilo, sanningen är; jag är 40 sekunder från att va en one-minute man"


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar